Site icon ПеремогаNews

Багатофункціональні пов’язки Buff: як усе починалося, особливості та чому вони такі популярні

Багатофункціональні пов'язки Buff: як усе починалося, особливості та чому вони такі популярні

BUFF — це багатофункціональні, еластичні пов’язки на шию, які використовуються в багатьох видах спорту, активного відпочинку та повсякденному житті. Багатофункціональний головний убір https://freeride.com.ua/ua/odezhda/multifunkcionalnye-povyazki-buff/  можна використовувати як шарф, підшоломник, головну пов’язку, гумку для волосся, балаклаву, шапку і багато іншого, не обмежуючи себе фантазією. Зимові моделі зазвичай утеплені флисом, а також можуть мати вітронепроникні вставки, що дуже актуально в холодну погоду.

Походження бренду Buff і поява пов’язок

Початок історії самого бренду Buff сягає 1991 року, в Іспанію. Каталонський бізнесмен і мотоцикліст Джоан Рохас (Joan Rojas) довго підбирав зручні варіанти, щоб захистити голову і шию під час їзди на мотоциклі, проте на ринку нічого подібного не було. Тоді Рохас вирішив придумати щось нове. І ось 1992 року з’явився перший безшовний трубчастий одяг із мікрофібри.

Спочатку пов’язки BUFF носили тільки родичі Джоана. Але незабаром люди почали проявляти інтерес, і іспанський бізнесмен запустив свою першу колекцію. Тільки через три роки BUFF швидко стали популярними у Франції, Німеччині та Швейцарії. Зараз Бафф розробляє і створює шарфи, капелюхи та багато інших продуктів для дорослих і дітей.

Варіанти, як носити пов’язки Buff

Ім’я «Бафф» стало вже давно прозивним, адже відразу важко сказати, що це: пов’язка, шарф, шапка чи бандана? Виріб, що легко трансформується, носиться, як завгодно. Можна сміливо стверджувати, що це один з найбільш універсальних і практичних винаходів від бренду Buff. Просте, зручне і геніальне рішення на всі випадки спортивного і повсякденного життя.

Найпоширеніші варіанти, як носити Buff:

Пробувати й експериментувати можна найрізноманітнішим способом. У будь-якому разі буде дуже зручно.

Чому пов’язки Бафф популярні?

Асортимент Buff постійно розширюється: пов’язки на голову, бейсболки, бігові шапки та інші головні убори. Кожен виріб зберігає в собі фірмову особливість — універсальність. Це і є головний секрет популярності Бафф. Також варто сюди віднести матеріал, що відмінно тягнеться в 4 сторони. А ще — один розмір підходить більшості дорослих і підлітків.

Exit mobile version