Site icon ПеремогаNews

Оновлення інтер’єру без повного ремонту: поради та рекомендації

Оновлення інтер'єру без повного ремонту: поради та рекомендації

Коли хочеться змінити атмосферу в домі й додати до інтер’єру чогось нового, завжди на думку приходить ремонт. Але це не завжди потрібне рішення. Оновити дизайн Вашої квартири або будинку можливо й без зміни шпалер, фарбування стін або облаштування нової підлоги. Як це реалізувати без повного ремонту знають спеціалісти студії Soprano https://soprano.in.ua/ — в портфоліо вже є відповідні проєкти.

Чому не завжди потрібен капітальний ремонт 

Для початку розглянемо, що таке капітальний ремонт квартири або будинку. Якщо коротко, то це суцільна зміна інтер’єру, яка виконується під ключ. Змінюються не лише певні деталі, наприклад, колір стін у спальні або тип освітлення у ванній кімнаті. Інколи, зміні підлягає й планування інтер’єру, меблювання, сантехніка й навіть тип підлоги.

Задуматись про капітальний ремонт під ключ потрібно у випадку, коли мова йде про приміщення зі старим інтер’єром. Тоді будуть актуальними суцільні зміни через непридатність сантехніки, системи опалення, каналізації. Капітальний ремонт виконується й тоді, коли востаннє він зроблений років 10-15 тому й сьогодні вже не актуальний. 

Коли просто хочеться якихось змін в інтер’єрі, капітальний ремонт точно не підходить. Замість цього краще замислитися про часткове оновлення дизайну. Це більш практичне рішення через швидку реалізацію та менші витрати. 

Способи оновлення інтер’єру без ремонту

Є кілька способів змінити візуально простір, не змінюючи планування квартири й не купуючи нові меблі. Розглянемо їх детальніше: 

Ще один спосіб змусити інтер’єр виглядати по-новому без повного ремонту — гра з зеленню та декоративними рослинами. Це може бути як додання кількох нових вазонів до спальні, так і створення повноцінної зеленої зони. Завдяки цьому простір одразу виглядає цікавіше й в ньому з’являється відчуття свіжості.

Це лише кілька простих способів оновити інтер’єр. Спеціалісти студії Soprano з досвіду знають, що капітальний ремонт потрібен не завжди. Якщо Ви плануєте змінити інтер’єр, але не знаєте як реалізувати цю задачу, довірте її професійним дизайнерам. 

Exit mobile version