КМ КРАСІЯ РЕЗІДЕНС та Головне управління міжнародного економічного розвитку — залучення іноземних інвестицій

 За сприянням ГО Головне управління міжнародного економічного розвитку, в столиці відбулася пресс-коференція з приводу інвестиційного проекту Красія резіденс, який будується на території гори Красія що в Закарпатті.
  На прес-конференції спікер головного управління міжнародного економічного розвитку — Машіка Каріна Степанівна задала ряд питань по ключовим завданням проекту, засновнику проекту КМ КРАСІЯ РЕЗІДЕНС — Гондорчин Сергію Федоровичу



та керівнику відділу по роботі з інвесторами ТОВ РЕЛЬЕФ ЛТД — Хоменку Сергію Васильовичу.

Представник  ТОВ «АКВА ТЕХ РЕСУРС» (підрозділ «АКВАТЕНТ») брав активну участь у дебатах та дякує ГО Головне управління міжнародного економічного розвитку, за надану можливість бути присутнім на конференції з інвестиційного проекту КМ «КРАСІЯ РЕЗІДЕНС» а також можливості взяти участь у його розвитку. У проекті передбачено створення комфортних умов для відпочиваючих у сфері облагородження території майданчиками для відпочинку, такими як тіньові вітрила, всі види тентових накриттів для кафе, ресторанів, кав’ярень, літніх барів, пошиття всіляких штор і завіс, м’яких меблів, виготовлення всіх видів маркіз та впевнені що ці види послуг помітно покращать якість відпочинку власників будинків в майбутньому. Підкреслив керівник проекту Губар Юрій Валерійович.

На прескоренції Юриій Валерійович обговорив з засновником проекту КМ КРАСІЯ РЕЗІДЕНС ряд ключових питань по співпраці та подальшому розвитку проекту в цілому.

Більше інформації з прес-конференції ви можете дізнатися на ютуб каналі РЕЛЬЄФ ДЕВЕЛОПМЕНТ, переглянувши відео на тему: Прес-конференція КМ КРАСІЯ РЕЗІДЕНС / Бізнес центр IQ / Інвестиції в нерухомість Закарпаття.