Лазерна епіляція в Києві

Лазерна епіляція в Києві

Для багатьох людей лазерна епіляція в Києві є єдиним рішенням, яке допоможе їм позбутися набридливого зайвого волосся на різних ділянках тіла. І це дійсно так. Адже, на відміну від гоління бритвою чи за допомогою воскової епіляції, лазерні промені мають багато переваг у досягненні чистої та гладкої шкіри. Особливості процедури розглянемо далі. 

Яких цілей клієнтам салонів краси допомагає досягти лазерна епіляція

Багато відвідувачів косметологічних центрів прагнуть досягти наступних цілей, домовляючись на процедуру лазерної епіляції:

  • Постійного видалення волосся. І це можливо. Оброблення волосяних фолікулів лазерним випромінюванням у деяких випадках дозволяє досягти стійкого видалення надмірного волосся. Для багатьох людей це є основною метою, коли вони обирають метод для досягнення чистої та гладкої шкіри. 
  • Збереження гладкої шкіри. Після проходження повного курсу епіляції лазером шкіра дійсно може залишатися гладкою протягом тривалого періоду часу, до декількох місяців. Це дозволяє кожному клієнту краси насолоджуватися комфортом і відсутністю необхідності постійно проводити процедуру гоління на певній ділянці тіла.  
  • Мінімального подразнення та висипань. Для багатьох лазерна епіляція є єдиним методом видалення волосся на шкірі, при якому майже не буде подразнення та висипань. Вона допомагає уникнути таких неприємних факторів, у порівнянні з іншими методами епіляції. 

Крім цього, видалення волосся лазером економить час. Адже одна процедура з видалення волосся проводиться протягом 25-40 хвилин. 

Лазерна епіляція дозволяє кожному відчути себе впевнено, отримавши гладку ті м’яку шкіру на конкретній ділянці тіла. 

Важливі моменти

Підготовка та після процедурний огляд

Рекомендовано за 2-3 дні до проведення процедури уникати попадання на необхідну ділянку шкіри прямих сонячних променів та не використовувати креми для само засмаги. Оскільки це може призвести до тог, що шкіра стане  більш чутливою до лазерних променів. Процедура може виконуватися більше болісно та стане менше ефективною. 

Після проведення епіляції лазером також важливо уникати попадання на оброблену ділянку шкіри прямого сонячного випромінювання протягом  декількох днів. 

Ефективність на різних ділянках тіла 

Видалення волосся на тілі за допомогою лазерного випромінювання ефективне на будь-якій ділянці тіла, у тому чилі на: руках, ногах, животі, у зоні бікіні, на обличчі. Максимальна ефективність процедури буде на темному волоссі. Однак, для сивого, блондинистого і червоного волосся така процедура також підходить.